expeditie Mindset

Noorwegen

Voor wie?

Voor diegenen die:

 persoonlijke vrijheid en groei belangrijk vinden

en voor even uit de ratrace willen stappen om te vertragen

om opnieuw de connectie met onszelf en de natuur te vinden

 

Waar: nog te bepalen

Wanneer: nog te bepalen

Duur:  8 dagen, 7 nachten

Inclusief :

7 Overnachtingen

Ontbijt, Lunch, Diner

Workshops

Begeleide Excursies

Exclusief :

Transport

Investering : nog te bepalen

Waarom op expeditie naar Noorwegen?
De ratrace consumeert veel van onze kostbare tijd en energie. Het stapelen van toxische stress, dagelijkse problemen, mentale overstimulatie, lucht- en lawaaivervuiling enz. laten hun sporen na.

Wordt het niet eens tijd om lichaam en geest te resetten? De oplossing is het vinden van eenvoud en het vertragen van het leven. Dit is precies wat we zullen doen tijdens deze Scandinavische expeditie.

We laten alles achter en dompelen onszelf onder in de natuur, ver weg van alle invloeden van buitenaf, weg van externe invloeden en jarenlange conditionering.

We richten ons op onze kern, wie we echt zijn en wat we nodig hebben.

Alle activiteiten tijdens deze meerdaagse reis staan in het teken van één ding: dichter bij onszelf en de natuur komen. We investeren in onszelf, ontdekken en keren sterker terug.

We vinden de balans en worden ons meer bewust van onze eigenheid. We keren terug naar de essentie van het leven en volgen het ritme van de natuur.

Dit is de sleutel tot ultiem geluk, naar pure ‘bliss’.

All that we are, is the result of what we have thought.

The mind is everything.

What we think, we become.

Buddha

Wat je mag verwachten

 

Mindset is Alles

hersenen, symbool voor mindset. 1van de pijlers van de Wim Hof Methode

Een dagelijkse portie stress is niet te vermijden, maar met een ijzersterke mindset sta je altijd sterk in je schoenen. ‘Verander je blik op de wereld, en verander je leven’ is het mantra dat je daarbij kan helpen.

Stress Regulatie


Het afwisselen tussen het sympathische en parasympathische zenuwstelsel zorgt voor een natuurlijke training van het stresssysteem. Beide zijn nodig voor een optimale levensstijl. Na deze expeditie ben je veel beter in staat om dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden.

Reset Lichaam & Geest

Soms kunnen we verdwalen in ons eigen doolhof, door omstandigheden en gewoontes. Dan is het tijd om terug te keren naar de essentie van wie we zijn. De Wim Hof Methode en andere technieken helpen ons daarbij, evenals de serene rust en stilte van deze prachtige omgeving.

Jouw Innerlijke Balans

sneeuwvlok, als symbool voor de koude, 1 van de pijlers van de Wim Hof Methode

Laat je geest en lichaam samenkomen in perfecte harmonie.

Door het gebruik van specifieke tonen en frequenties, kun je jouw innerlijke balans herontdekken.

Doorbreek blokkades en ontdek je echte zelf.

De Kracht van Ademhaling


Naast de WHM ademhalingsoefening, zijn er verschillende andere ademhalingstechnieken die we zullen behandelen. Deze kun je na de expeditie thuis toepassen en volledig in jouw voordeel benutten. Onderschat niet hoeveel potentieel er in ademhalingsoefeningen zit…

Reconnect met Jezelf en de Natuur

In onze wervelende levensstijl blijft het vaak onbereikbaar: de betovering van tijd die stilstaat. Maar dit keer, ditmaal zal de tijd echt bevriezen en onze geest tot rust komen. Niet voor enkele momenten, maar voor enkele dagen…

Impressie

Sfeerfoto’s van de expeditie

we trainen onze mindset in de expeditie in Zweden in een verlaten dorp, en dit voor enkele dagen