Betalingsmethodes

Voor België:

  • Bancontact
  • KBC betaalknop
  • Belfius Direct Net
  • Overschrijving (zie verder)

 

Voor Nederland:

  • iDEAL
  • Overboeking

 

Wil u betalen per overschrijving/overboeking?

Stuur hiervoor je gegevens naar davy@expedition-bliss.be

Hieronder alvast de betaalgegevens:

Davy De Bremaeker – Expedition-Bliss

IBAN : BE64 9734 1469 6252

BIC : ARSPBE22

Mededeling: jouw naam en de activiteit (workshop+datum of expeditie+datum)

 

 

Annulatie

Wijziging en annuleren van de expeditie

1. Bij annulering binnen 72u na aankoop wordt het ticket voor de expeditie terugbetaald , mits dit 30 dagen voor aanvang van het evenement is.

In geval van annulering na 72u na aankoop wordt geen terugbetaling gegeven. In geval van annulering na 72u na aankoop, kan de Klant kiezen voor deelname aan een volgend evenement tegen een afhandelingsvergoeding die wordt bepaald aan de hand van de omstandigheden en de verblijfssituatie. Dit in samenspraak met Expedition-Bliss

2. De Klant heeft het recht de reisovereenkomst zonder opgave van redenen te annuleren binnen 24 uur na het sluiten van de reisovereenkomst, met uitzondering van 30 dagen voor aanvang.

3. Op annuleringen kunnen verschillende voorwaarden van toepassing zijn, bijv. verzekeringsmaatschappijen of luchtvaartmaatschappijen; Expedition-Bliss is alleen verantwoordelijk voor de organtisatie van de expeditie en eventuele bijhorende kosten.

Expedition-Bliss raadt ten zeerste aan om een annuleringsverzekering af te sluiten en aankoop van vliegtickets en dergelijke, pas na officiële bevestiging van de expeditie aan te schaffen. Expedition-Bliss is niet verantwoordelijk voor vroegtijdige aankoop van tickets of het ontbreken van een annulatieverzekering.

4. Deelname aan een expeditie kan alleen in onderling overleg worden overgedragen, waarbij de door Expedition-Bliss vastgestelde administratiekosten verschuldigd kunnen zijn.

5. De inhoud van het aanbod tijdens de expeditie wordt bepaald door Expedition-Bliss. Het gepubliceerde programma is echter indicatief en houdt een inspanningsverplichting in. Het programma kan worden aangepast afhankelijk van relevante feitelijke omstandigheden, waaronder terrein, weersomstandigheden en andere factoren.Expedition-Bliss is niet verantwoordelijk voor noodzakelijke wijzigingen in het programma, maar zal zich inspannen om de kwaliteit van de expeditie zoveel mogelijk te handhaven. Wijzigingen in het programma vormen geen reden tot kosteloze annulering.

6. De expeditie kan worden geannuleerd indien na bevestiging van de inschrijving het in de offerte vermelde minimum aantal deelnemers niet is bereikt. Bij voldoende deelnemers ontvangt u een bevestigingsmail.

7. Indien de expeditie door Expedition-Bliss wordt geannuleerd, heeft de klant recht op terugbetaling van het reeds door Expedition-Bliss betaalde bedrag, maar heeft hij geen recht op schadevergoeding of andere compensatie, tenzij wettelijke verplichtingen anders bepalen.

 

Wijziging en annuleren Wim Hof Methode workshops

1. In geval van annulering gelden de volgende annuleringskosten

– Tot 1 maand voor aanvang: 100% restitutie.

– Tot 2 weken voor aanvang: 50% restitutie.

– Tot 1 week voor aanvang: geen restitutie.

Een eventueel voorschot/aanbetaling wordt niet terugbetaald

2. Overdragen naar andere datum: deelname kan alleen in overleg met expedition-bliss worden overgedragen naar een andere datum of ander persoon.

Rekening houdend met de beschikbaarheid van de accomodatie op de nieuwe datum, en eventueel mits betaling van de door Expedition-Bliss vastgestelde administratiekosten.

3. De inhoud van het aanbod tijdens de workshop wordt bepaald door Expedition-Bliss. Het gepubliceerde programma is echter indicatief en houdt een inspanningsverplichting in. Het programma kan worden aangepast afhankelijk van relevante praktische omstandigheden, waaronder terrein, weersomstandigheden en andere factoren. Expedition-Bliss is niet verantwoordelijk voor noodzakelijke wijzigingen in het programma, maar zal zich inspannen om de kwaliteit van de workshops zoveel mogelijk te handhaven. Wijzigingen in het programma vormen geen reden tot kosteloze annulering.

4. Zodra de inschrijving is bevestigd, kan de workshop worden geannuleerd indien het in de offerte vermelde minimum aantal deelnemers niet is bereikt.

5. Indien Expedition-Bliss een workshop annuleert, heeft de klant recht op terugbetaling van het reeds aan Expedition-Bliss betaalde bedrag, maar kan hij geen aanspraak maken op schadevergoeding of enige andere compensatie, tenzij Expedition-Bliss daartoe wettelijk verplicht is.

 

Meer info ivm betalingen en annulatie

Voor meer info ivm betalingen en annulatie verwijzen we u graag door naar onze Algemene Voorwaarden pagina