TESTIMONIALS

Wat onze deelnemers ervan vonden

Voor even onoverwinnelijk!

Als totale leek heb ik de workshop op mij laten afkomen. Alles wordt goed uitgelegd en Davy neemt tijd om vragen te beantwoorden of extra uitleg te geven. Je voelt je zeer welkom vanaf de eerste minuut.
Het ijsbad was voor mij een hele uitdaging omdat ik geen fan ben van water, en zeker niet van koud water.

Deze workshop veranderde mijn idee hierover, ik voelde me in het ijsbad alsof ik alles aankon.
De positieve impact geeft me zin om dit vaker te doen.

Ik kan iedereen deze workshop aanraden.

Dankjewel Davy en Sophie voor de goede begeleiding en voor deze onvergetelijke ervaring!

Barbara

Mooie, inspirerende, leerrijke ervaring. Helemaal uit de comfort zone.
Aanrader.
Dat ijsbad is bijzaak hoor πŸ˜‰
Tom

Deze WHM workshop met Davy was een super leuke ervaring!

Er zat een mooie balans tussen uit je comfortzone komen en je toch heel veilig voelen. De namiddag was ook een mooie afwisseling van informatie delen, beleven en gewoon gezellig samen zijn. Davy deed er ook alles aan om het gezellig te maken met een kampvuurtje, dekentjes, iets warm om te drinken, rustig muziekje… Het ijsbad als kers op de taart was zalig! Het gevoel achteraf is echt waanzinnig.

Ondertussen zet ik thuis de methode verder met de ademhalingsoefeningen en de koude douches. Het heeft me echt een duwtje in de goeie richting gegeven, net wat ik wou.

Isis

Een fantastische ervaring.

Ik, als koukleum, had nooit gedacht om in een ijsbad te springen, maar dankzij Davy zijn kennis en tips, kijk ik al uit naar de volgende keer.

Zeker een aanrader !

Top instructor

Rien

Het was een wonderbaarlijke, grensverleggende en superleuke workshop.

De locatie was prachtig en Davy, onze instructeur, een prachtig mens.
Hij is naturel en bracht alles over met veel kennis en humor.

Een aanrader voor iedereen die meer over de Wim Hof Methode wil weten en grenzen wilt verleggen. Blij dat ik er was! En nadien zalig geslapen…dat was ook al even geleden.

Dankuwel Davy!!!

Jochen

Het was een geweldige ervaring.

Davy is een top coach.

Zowel mijn zus als mezelf zijn hier onervaren aan begonnen en kregen de begeleiding die we nodig hadden. Ik had niet gedacht dat ik het zou durven maar met de nodige, fantastische begeleiding van Davy, kan ik nu met trots zeggen dat ik het ijsbad in ben gegaan.

Davy luistert echt naar iedereen met een open mind en neemt hier ook de tijd voor. Je voelt je gehoord en verbonden.

Sophie, Davy’s partner heeft ons alsook zeer warm verwelkomd en stond steeds paraat voor iedereen.

Dit was een geweldige ervaring.

Tot snel Sophie en Davy.

Sara

Dank je wel Davy en Sophie voor de prachtige dag!

Davy helpt je aan de ijston in het hier en nu, door focus, ademhaling en liefde met de uitdaging om 2 minuten in een ijskoudbad innerlijke rust te vinden.

Top man! Dank je wel

Andries

De workshop was ongelofelijk leuk en intens. Een supermooie en inspirerende ervaring!

Concrete opbouw van de dag, theorie gecombineerd met praktijkoefeningen, onder fijne begeleiding en ondersteuning door Davy en Sophie.
Ik heb zelf al wat ervaring met ademhalingsoefeningen en mindset, en zo heerlijk om dan toch nog nieuwe dingen te ontdekken. We keep on learning every day ☺️

Een echte aanrader! Dankjewel πŸ™ πŸ€—

Daisy

Mooie locatie, goede begeleiding, heel fijn tot rust gekomen. Proeft naar meer.

Toni

Wat een geweldige ervaring!

Zelfs de dag nadien lopen we nog steeds op wolkjes!

Bedankt Davy, om ons op zo een deskundige manier te hebben laten kennismaken met de Wim Hof Methode! We zijn helemaal fan!! We doen verder!

Ons ijsbad voor in de tuin is besteld! 😁

Groetjes, Bart en Ilse

Bart

Ik worstel al een tijdje met anxiety en hoe dichterbij de workshop kwam, hoe meer ik twijfelde om te gaan.

Maar ik heb doorgezet en ondanks de angst had ik een heerlijke dag.

De ademhalingsoefeningen brachten rust en het ijsbad heeft me echt een boost gegeven. Als je dat aankan, kan je alles!

Davy heeft ons allemaal fantastisch begeleid op maat van ieder persoon. Topdag!
Britt

Zeer mooie ervaring, ik had het eigenlijk niet beter kunnen wensen.

De workshop, de methode, de oefeningen, alles werd met aandacht uitgelegd. Er werd naar elk individu geluisterd en dit zorgde voor een zalige groepsdynamiek.
De communicatie vooraf was ook duidelijk en tijdens de hele dag stond Sophie voor iedereen klaar. Davy is een top coach, je merkt dat hij dit met een grote passie doet.

Kortom, absoluut de moeite om te ontdekken, ik kom zeker terug πŸ™‚ πŸ€

Merci Sophie en Davy

Mariam

Wat heb ik genoten van de WHM workshop!

Op een prachtige rustige locatie in de natuur werden we hartelijk ontvangen door Davy! Met veel passie en kennis bracht Davy de info over de Wim Hof methode. Heel leuk vond ik de afwisseling met de oefeningen buiten in de natuur!

Davy bouwt de workshop heel goed op naar het hoogtepunt : het ijsbad zelf…En tijdens het ijsbad blijft Davy aan jouw zijde en voelt goed aan wat jij nu nodig hebt.

Het was een topervaring! Ik ga er zeker verder mee aan de slag!

Dankjewel, groetjes Katrien xxx

Katrien

Enkele weken geleden heb ik de Wim Hof workshop gevolgd bij Davy. Hij legt je alles uit over de Wim Hof methode en je leert het ook meteen in de pratijk om te zetten.

Het ijsbad was een overwinning op mezelf en gaf een heerlijk gevoel!

Na de workshop probeer ik nu elke dag de ademhalingoefeningen te doen en merk echt een verschil in mijn welzijn.

Merci Davy om me wegwijs te maken in deze voor mij nieuwe wereld!

Free

Ik wist niet echt wat op me af zou komen.maar het was een unieke ervaring en met een zeer goede begeleiding een dag geworden om niet te vergeten.

Vooral het verleggen van grenzen en het leren luisteren naar je eigen lichaam, het tot rust komen in het toch wel stress leven.

Allemaal dingen wat ik mee neem naar mijn toekomst.

Silvia

Een beetje in het ongewisse van wat te verwachten, volgde ik afgelopen zaterdag de WHM workshop, begeleid door Davy. Het was echt een hele fijne ervaring.

Niet alleen ging het over de verwachte ademhalingstechnieken, mindset en natuurlijk het ijsbad, maar ook andere oefeningen om toch even uit je comfortzone gehaald te worden.

Schitterend om te zien en te voelen hoe een groep onbekenden een gevoel van samenhorigheid krijgen. Heel goed en vol enthousiasme begeleid door Davy.

Absoluut een aanrader!

Anne-Marie

Top ervaring en top begeleiding.

Zalig gevoel van positieve energie na deze Workshop.

Dank u hiervoor
Simon

Gisteren op 9 juni heb ik de wim hof methode workshop bij Davy en Sophie mogen volgen.

De locatie was prachtig, de medecursisten waren heel fijn maar vooral de trainer was TOP.

Tijdens het ijsbad zelf had ik het even moeilijk om mijn ademhaling onder controle te krijgen. Davy heeft me hier echt fantastisch doorheen geloodst. Zijn begeleiding zorgde ervoor dat ik dit kon, een absolute aanrader.

Dankjewel Davy en Sophie dat wij er gisteren bij mochten zijn πŸ™

Daisy

Net een Wim Hof Methode workshop van Davy achter de rug, wat een top dag!

De locatie was zeer mooi en rustgevend, omringd door groen. Het is duidelijk dat Davy de materie zeer goed kent, zowel theoretisch als praktisch.

Doorheen de dag was het een aangename afwisseling van binnen en buiten activiteiten. De theorie wordt direct ook in praktijk uitgetest. Voor het ijsbad zelf had ik persoonlijk wat schrik, omdat ik absoluut niet van koud water hou.

Met het zakken in het bad had ik het de eerste paar seconde wat moeilijk, maar Davy wist mijn focus snel terug op de ademhaling te brengen waardoor ik snel in het ritme geraakte. Uiteindelijk vond ik het zelfs jammer dat ik er al uit moest na 2 minuten.. Erna voel je je ook helemaal opgeladen, zowel fysiek als mentaal.

We gaan hier zelf ook een bad aanschaffen, om de WHM verder te zetten.

Davy je doet dit super, onze paden gaan zich zeker nog kruisen!

Maarten

Superfijne ervaring!

Over de Wim Hof Methode geleerd met ademhalingsmeditatie en ijsbad. Een heel unieke ervaring met een deugd voor lichaam en geest!

Davy begeleid heel goed en geeft de nodige uitleg met veel duidelijkheid en geduld. Ook word je steeds individueel op een mentale manier voorbereid.

Top! πŸ‘

Silke

Ondertussen mijn 3de workshop ademen en ijsbad onder de fantastische begeleiding van Davy en zijn lieve vrouw Sophie. Deze keer was er vuur bij…

De workshop begon met een blote voeten wandeling in het natte gras…zalig helemaal wegzakken in het gras…verbinden met de andere deelnemers door in elkaars ogen te kijken…
Ademen en dansen om helemaal uit de comfortzone…naar het ijsbad te gaan.

Ik ben deze keer als laatste in het ijsbad gegaan..en helemaal met de schouders onder het ijswater…het voelde fantastisch, …met een focus op de ademhaling..naar het einde…helemaal in overgave aan het koude.

Het was een me-time moment…daarna het gevoel van ik kan de wereld aan.

Anja

De workshop van Davy was super.

Ik had helemaal geen ervaring met ademhalingstechniek of een ijsbad maar dat was allemaal geen probleem Davy lootste je er helemaal doorheen.

De ademhalingstechniek van de Wim hof methode kan je ook makkelijk thuis nog verder oefenen. En bij het ijsbad wist hij iedereen te motiveren om rustig te ademen en je concentratie te behouden.

Bedankt voor de geweldige dag.

Jan

Een zeer goede balans tussen theorie en praktijk.
Voor degenen die echt beginnen met ademwerk was de ruimte en de tijd die werd genomen belangrijk. Voor degenen die al wat ademwerk doen zou het iets sneller kunnen gaan, hoewel ik begrijp dat het voorbereiden van de mindset voor ijsbaden nog steeds een heel belangrijk aspect is.

Ik voelde me op mijn gemak bij de instructeur Davy. Hij was kalm en projecteerde zijn houding op zijn studenten. Ik was erg trots dat ik het ijsbaden had gedaan en dat ik me geweldig voelde in het ijsbad en aan het kletsen en lachen was.
Ik zal Davy’s workshop zeker promoten bij andere mensen…

Anja

Davy en Sophie begeleiden je van begin tot einde tijdens de Wim Hof Methode workshop. En zelfs daarna nog.

Ze geven je de tijd en ruimte die je nodig hebt en zorgen ervoor dat elke persoon de nodige aandacht krijgt.

Sara

Wat een ervaring!

Je krijgt genoeg theoretische achtergrond en ademhalingsoefeningen om nadien in het ijsbad terecht te komen…

Davy is een trainer met aandacht voor elke deelnemer en dat maakt het zeer aangenaam.

De benefits van deze methodiek zijn zo groot, dat het een echt kado is aan jezelf…

Greet

Als je dit nog nooit gedaan hebt is het een zeer leerzame dag en Davy geeft zeer duidelijke uitleg


Dank Davy en Sophie

Rian

Davy heeft een goed programma ineen gestoken om de voordelen van de Wim Hof methode voor je lichaam en geest te leren kennen. Hij heeft duidelijk veel kennis van zaken.

Het ijsbad was erg spannend.
Zijn aanwezigheid en begeleidende woorden waren echter geruststellend en maakten dan ik het toch aandurfde. Wat als een geweldige overwinning voelde!

Een aanrader om dit bij Davy te doen!

Lise

Vandaag voor het eerst deelgenomen aan de vuur editie workshop. Vooraf al heel nuttige info ontvangen zodat ik wist wat er ging komen.

Aangekomen op de schitterende locatie en warm verwelkomd.
De workshop was top! Veel nuttige info en tips, fijne oefeningen en een top begeleiding. Na een mini ijsbadje voor handen en/of voeten nog wat laatste praktische tips en dan was het tijd voor de kroon op het werk: het ijsbad!

Met een bang hartje begon ik eraan, de hele tijd begeleid door Davy die me met zijn rustige stem leidde en kon kalmeren zodat ik mijn focus en ademhaling vond en het lukte. Toen hij zei dat ik eruit mocht komen, was ik zo gefocust dat ik nog even bleef zitten.

Na het bad en de opwarming bij het vuur met een thee en chocolade nog een laatste wrap-up en de workshop zat erop.

Dit was een geweldige ervaring, een echte aanrader!

Leen

Dag Davy,

Nogmaals hartelijk dank voor de workshop.

Ik vond het heel bijzonder, rustgevend en geweldig.

Ik ben ontzettend trots dat ik het ijsbad heb gedaan, en raad het iedereen aan.

Ben zelfs al reclame aan het maken voor je volgende workshops.
Anja